Komolytalan pezsgőkóstoló

Helyszín: 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 24. (Közösségi Pince)
Időpont: 2022. december 03. 19:00
Részvételi díj: 10.000 Forint

Komolytalan borkóstoló komoly kihívásokkal, egy csapatjáték, amit azok is tudnak élvezni, akik nem értenek a borokhoz, a lényeg, hogy imádják meginni őket. 8 izgalmas kóstoló körrel várunk Titeket, amelyek mind különböző játékos feladatok elé fognak állítani benneteket.

2022 a buborékok éve volt, amúgy is nyakunkon a karácsony, ezért úgy döntöttünk el jött az ideje a budafoki pezsgők kóstolásának. Nyolc prémium pezsgővel és még sok meglepetéssel várunk minden borbarátot az év utolsó komolytalan kóstolóján!A játék alatt nyolc különböző pezsgőt kell végigkóstolni, de ne izguljatok, nem célunk, hogy a detoxba kössetek ki! A sommelier nem csak a borok megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem arról is, hogy minél többet megtudhassatok róluk.

A JÁTÉK MENETE: A résztvevők csapatokba verődnek. A játékok mindig az aktuálisan kóstolt borról szólnak, a csapat pedig közösen próbálja megoldani a feladatokat. A helyesen megoldott feladatokért cserébe pontokat szerezhetnek és a legtöbb pontot szerző csapat győz. A borkóstoló játék ára: 10 000 Ft/fő. A belépőjegy ára tartalmazza a játékban való részvételt, a nyolc különböző pezsgőt és borkorcsolyatálat.

A játékra szóló helyeink korlátozott számúak, a részvételhez regisztráció szükséges. 

Jegyet vásárolni kizárólag online, a www.districtwine.hu weboldalon tudtok.

Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra, győzzön a legjobb csapat!

Jegyvásárlás: